Mikä on ReimaGO?

ReimaGO tuo lasten liikkumiseen uuden iloisen ulottuvuuden. Pelimaailma luo innostavan ja hauskan kokemuksen lapsen omasta aktiivisuudesta. ReimaGO on helppokäyttöinen ja kannustava – kehitetty erityisesti lapsille!
Aktiivisuusranneke: ReimaGO-aktiivisuusranneke mittaa liikettä missä tahansa: päiväkodissa, koulussa ja vapaa-ajalla, koko päivän. Veden- ja leikinkestävä sensori on helppo ottaa mukaan mihin vain. Sensoria voi pitää taskussa tai värikkäässä rannekkeessa.
ReimaGO-sovellus: Kun aktiivisuustiedot on päivitetty rannekkeesta sovellukseen, lapset pääsevät matkaamaan maailman ympäri löytäen hauskoja yllätyksiä ja palkintoja. Pelimaailmassa pystyy etenemään vain oman liikunnan perusteella. Seuraa tuloksia, aktiivisuuden tehoa ja aikaa sekä arvioituja askeleita ja kuljettua matkaa.

Voit ladata ilmaisen ReimaGO-sovelluksen App Storesta tai Google Playstä. Se toimii iPhonella tai iPadilla (iOS 9 tai uudempi) sekä Androidilla (Android 6.0. tai uudempi). Sensorin lukeminen edellyttää, että laitteessasi on Bluetooth Smart -ominaisuus. Sovellus on saatavilla suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi.


ReimaGO-aktiivisuusranneke seuraa ja tallentaa lapsen liikkumista. Se ei mittaa sykettä tai laske kaloreita, vaan mittaa liikunnan kestoa ja sen voimakkuutta  sekä päivän aikana otettuja askeleita. 

Sovelluksessa voit yhdistää useiden lasten sensorit ja asettaa jokaiselle omat päivittäiset tavoitteet. Voitte sovelluksessa koko perheenä osallistua erilaisiin haasteisiin sekä luoda omia haasteita. Kuinka kauan teidän perheellä kestäisi valloittaa Mount Everestin huippu? 

Jotta vanhemmat ja perheen vanhemmat junioritkin voivat olla osana ReimaGO-kokemusta, ReimaGO-sovellus pystyy hyödyntämään aktiivisuustietoja mobiililaitteen Google Fit tai Apple Health -sovelluksesta! Tämä tarkoittaa, että saat puhelimesi laskemat askeleet näkyviin ReimaGO-sovellukseen. Kannustammekin perheitä liikkumaan yhdessä :)

Löydät kaikki ReimaGO-tuotteet Reima-verkkokaupasta tai Reima-myymälöistä:

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin