Sensori ei paritu / synkronoidu

  • Muistithan seurata näytöllä näkyviä ohjeita synkronoinnin tai yhdistämisen aikana
  • Bluetooth-yhteys on kytkettävä päälle ja sallittava yhteyden muodostus
  • Sijaintietojen tarkistus: Voit varmistaa, että sijaintitieto on laitteessa päällä, ja se on sallittu ReimaGO-sovellukselle täältä. Bluetooth vaatii sijaintitiedon sallimisen, siitäkin huolimatta, että ReimaGO -sovellus ei hyväksikäytä tätä ominaisuutta.
  • Varmista, ettei sensori ole yhdistettynä toiseen profiiliin ja / tai laitteeseen. Sensori voi olla yhdistettynä vain yhteen profiiliin JA laitteeseen kerrallaan.
  • Jos sensori on ollut yhdistettynä toiseen lapseen tai laitteeseen, sensori täytyy nollata ennen seuraavaa käyttöönottoa. Tätä ennen kuitenkin: Poista sensori ensin aiemmasta profiilista (Asetukset> valitse profiili > Muokkaa > Katkaise yhteys sensoriin). Sen jälkeen itse sensorin nollaus; avaa paristokotelo kolikolla ja käännä paristo nurin päin kotelossaan (plus puoli alaspäin) ja paina sitä pohjaa vasten n. 10 sekunnin ajan. (Jos ensimmäinen paritusyritys ei onnistu, eikä siis 10 sekuntia nollausta riitä, on silloin sensori mennyt ns. horrostilaan. Silloin pariston voi jättää koteloonsa vaikka 5 minuutiksi. Paina lopuksi vielä peukaloillasi kevyesti paristoa kotelon pohjaan, nyt tämän 10 sekuntia pitäisi riittää). Käännä tämän jälkeen paristo oikein päin ja sulje kansi. Edellä kuvattujen toimenpiteiden jälkeen, on sensori taas valmiina uudelleen käyttöön.

Jos näistä ohjeista ei ollut apua:

Voit ilmoittaa meille ReimaGOssa ilmenneestä viasta Instabug-raportoinnin avulla ReimaGO-sovelluksessa. Lähetetyn raportin avulla, voimme selvittää tarkemmin, mitä sovelluksessa on tapahtunut. 

Pääset lähettämään raportin sovelluksen asetuksista. Valitse "Asetukset" ja "Ilmoita ongelmasta". Kirjoita ilmennyt ongelma tekstikenttään ja lähetä raportti painamalla ruudun oikeassa yläreunassa olevaa paperi lennokkia.. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse arkena 48 tunnin sisällä raportin lähetyksestä. Voit kirjoittaa viestikenttään englanniksi tai suomeksi.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin