ReimaGOn pelaaminen

Kauanko kestää yhden tason läpäiseminen?

Yksi taso on yksi virtuaalimaailma, ja sen läpi pelaaminen vie noin viikon, riippuen siitä kuinka hyvin lapsi saavuttaa päivittäisen tavoitteensa - kahden etapin välinen etäisyys vastaa yhden päivän aktiivisuustavoitetta. Jotta lapsi pääsisi seuravaalle etapille, hänen on saavutettava päivittäinen aktiivisuustavoitteensa.

Jos muutat lapsesi päivittäistä tavoitetta, muutos näkyy pelissä välittömästi ja vaikuttaa hahmon etenemiseen seuraavan kerran kun sensorin tiedot luetaan.

Miksi kaksi lasta, jotka liikkuvat täysin samalla tavalla, saavat erilaiset aktiivisuuspisteet?

Lapsen saamien pisteiden määrä riippuu hänen päivittäisestä tavoitteestaan. Jollakulla voi olla 30 minuutin tavoite, toisella kahden tunnin tavoite. Jokainen lapsi etenee siis omassa aikataulussaan, eikä hänen etenemistään voida verrata toisen lapsen etenemiseen.

Voiko lapseni huijata sensoria?

Sensori mittaa vain liikkeen voimakkuutta mutta ei voi tietää, mitä lapsi tekee. Sitä vois siis huijata esim. ravistamalla sitä voimakkaasti. Sovelluksesta saa kuitenkin päivää kohden vain tietyn määrän palkintoja. Käyttäjä ei siis huijaamalla pääse kovin pitkälle.

Koska peli päättyy?

Lapsi etenee pelissä ja saa kivoja palkintoja oman aktiivisuutensa mukaan. Peli ei koskaan pääty, vaan tarjoaa pelaajalle aina uusia välitavoitteita.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin