Vanhemman liittäminen lapsen profiiliin

On tärkeää, että perheet saadaan mukaan liikunnan tarkasteluun ja liikunnan ilo jatkuu myös kotona :) 

Lisäämällä vanhemman sähköpostiosoitteen lapsen profiilille pääsee hän tarkastelemaan lapsen aktiivisuustietoja kotona. Linkitys tehdään ryhmänäkymässä. Katso video miten tämä onnistuu :)

Kun vanhemman sähköpostiosoite on lisätty lapsen profiilille, vanhempi saa sähköpostiinsa kutsun lataamaan ReimaGO-sovellus. Mikäli vanhempi on jo ladannut ReimaGO-sovelluksen ja luonut tilin samalla sähköpostiosoitteella kun mikä päiväkodissa tai koulussa on lisätty, näkyy linkityskutsu automaattisesti sovelluksen asetuksissa. Vanhemman täytyy vain hyväksyä linkityspyyntö ja lapsen profiili ilmestyy sovellukseen. Näin vanhempi pystyy tarkastelemaan siirrettyjä aktiivisuustietoja, asettamaan palkintoja, ja lapsi pelaamaan peliä eteenpäin kotona. Kotona ei kuitenkaan pystytä siirtämään aktiivisuutta tai muokkaamaan profiilin tietoja. 

Varmistathan aina, että lapsen profiilille lisätty sähköposti on oikea. Vanhemman tulee luoda sovellus samalla sähköpostiosoitteella kuin mikä hänen lapsensa profiilille on liitetty ja mihin on saanut sähköpostin.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin