Mitkä ovat toimitustavat ja kulut?

Postin noutopiste tai pakettiautomaatti

Toimituskulut ovat 6,95 euroa / tilaus, paketin koosta riippumatta. Toimituskuluja ei kuitenkaan veloiteta, jos tilattavien tuotteiden arvo (sisältäen mahdolliset alennukset) on vähintään 100 euroa. Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen.

Postin kotiinkuljetus

Toimituskulut ovat 9,95 euroa / tilaus, paketin koosta riippumatta. Posti toimittaa tilauksesi suoraan kotiisi.

Budbee kotiinkuljetus

Toimituskulut ovat 7,95 euroa / tilaus, paketin koosta riippumatta.

Helpot toimitukset kotiovellesi klo 17.00 - 22.00 välisenä aikana käyttäen ainoastaan fossiilittomia ja uusiutuvia polttoaineita.

Valitse päivämäärä ja ajankohta niin saat minuutintarkat päivitykset ja pystyt seuraamaan reaaliaikaisesti toimituksesi etenemistä.

Pystyt myös vaihtamaan kotiinkuljetuksen Budbee Box -pakettiautomaattitoimitukseksi ja palauttamaan paketin Budbee sovelluksen tai seurantalinkin avulla.

Budbee pakettiautomaatti

Toimituskulut ovat 6,95 euroa / tilaus, paketin koosta riippumatta. Toimituskuluja ei kuitenkaan veloiteta, jos tilattavien tuotteiden arvo (sisältäen mahdolliset alennukset) on vähintään 100 euroa.

Nopea ja joustava palvelu, jossa käytetään fossiilittomia ja uusiutuvia polttoaineita.

Toimituksen noutaminen pakettiautomaatista sujuu helposti pin-koodin avulla. Voit itse valita milloin ja mistä haluat noutaa tai palauttaa pakettisi.

Budbee-sovelluksen tai tekstiviestillä saapuvan seurantalinkin avulla pysyt ajan tasalla toimituksestasi ja pystyt vaihtamaan pakettiautomaattitoimituksen kotiinkuljetukseksi sekä varaamaan palautuksen tuotteellesi.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin