Kuinka voin palauttaa tuotteen?

Tarjoamme ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

1. Pakkaa palautuksesi: Täytä tilauksesi mukana tullut palautelomake ja pakkaa se yhdessä palautettavien tuotteiden kanssa. Käytä palautukseen samaa pakkausta, jossa sait tilauksesi, tai muuta sopivaa pakkausta.

2. Kiinnitä paketin mukana tullut etukäteen maksettu osoitelappu: Leikkaa lapun alaosa itsellesi talteen. Sulje paketti hyvin ja kiinnitä osoitelappu näkyvälle paikalle.

3. Lähetä palautus: Vie palautuspaketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

Palautukset Budbeen kautta: Budbeen kautta tehdyt tilaukset voit palauttaa Budbeen kautta. Lue miten palautat Budbeen kautta.

Palautukset myymälään: Voit palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa myös mihin tahansa Reima-myymälään Suomessa. Palauttaminen Reima-myymälään on maksutonta. Kun haluat palauttaa reima.comista ostamiasi tuotteita myymälään, ota mukaasi paketin mukana tullut palautuslomake ja palautettavat tuotteet. Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jota käytit tuotteen ostaessasi. Huomaa että tuotteita ei voi vaihtaa myymälässä.


Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jota käytit tuotteen ostaessasi. Huomaa että tuotteita ei voi vaihtaa myymälässä.

Yksi palautuslähetys on sinulle maksuton. Pyydä postin palvelupisteestä kuitti palautuksestasi ja säilytä se. Huomioithan, että tämä kuitti on sinun tositteesi tuotteen palautuksesta.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Tuotteesta maksamasi kauppahinta palautetaan 14 vuorokauden sisällä maksutapasi mukaan.

Mikäli sinulla on vaikeuksia palautuksen tekemisen kanssa, tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@reima.com, 09 856 861 39 (ma-pe 9-15).

Klarna laskut palautustilanteessa:

Maksathan ne tuotteet jotka olet pitänyt, ja pidennä eräpäivää laskullesi. Voit halutessasi ilmoittaa Klarnalle palauttamistasi tuotteista. Tällä tavoin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää laskusta, olethan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja pyydämme samalla tilinumeroasi rahapalautusta varten. Tuotteesta maksamasi kauppahinta palautetaan 14 vuorokauden sisällä maksutapasi mukaan.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin