Paljonko kasvunvaraa Reiman tuotteisiin kannattaa ostaa?

Vaatteet:

Tuotteemme on mitoitettu siten, että lapsen ollessa vaatteen koon pituinen (koko 104 = 104 cm) niissä olisi vielä sesongin vaatima kasvunvara, eli syksyllä ostettu haalari mahtuisi ylle koko talven. Haalari on sopivan mittainen, kun lapsen kyykistyessä selkään jää vielä hieman väljyyttä. Hihat ovat tarpeeksi pitkät, kun ranteet eivät paljastu lapsen nostaessa kädet ylös.

Ruumiinrakenteen mukaan voi olla syytä valita lapsen pituuteen perustuvaa senttikokoa isompi tai pienempi vaate, mutta jos valitsee isomman, on syytä tutkia vaatteen säätömahdollisuudet. Jotta lahkeet eivät kuluisi, kannattaa housujen liika pituus koota nilkkoihin lahkeensuussa olevaa säätöä käyttäen ja säätää haalarin vyötärö juuri sopivaksi.

Liian iso vaate hankaloittaa liikkumista ja voi olla lapselle epämukava. Käärityt lahkeet saattavat mennä kantapään alle ja kulua puhki. Kannattaakin hankkia kasvuvaraa maltilla, tuotteen käyttöikää pidentää helposti seuraava käyttäjä, sillä Reima-tuotteet kestävät yleensä useamman lapsen kulutuksen.

Kengät:

Olemme laskeneet kasvuvaran puolestasi, joten vain jalan pituudella on merkitystä. Pyydä lastasi seisomaan paperilla, kantapää seinää vasten. Merkitse jalan pituus paperille ja mittaa etäisyys. Suosittelemamme koon löydät kokotaulukosta https://reima.com/fi/kokotaulukot

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin