Mikä on Reima

Reima on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki. Liikeideamme on tarjota aktiivisille 0–12-vuotiaille lapsille laadukas ja kattava vaatemallisto ympärivuotiseen käyttöön. Tekemisemme keskiössä on lapsi ja tavoitteemme rohkaista lapsia löytämään jo lapsena liikkumisen ilo, olipa sää mikä tahansa. Uskomme, että tuo tapa säilyy koko elämän.

Reima-vaatteiden suunnittelun perustana ovat toiminnallisuus, turvallisuus, kestävyys ja innovatiivisuus. Tuntemalla liikkuvien lasten tarpeet voimme tarjota vanhemmille sopivia ratkaisuja juuri oikealla hetkellä. Panostamme vahvasti myös tuotteen elinkaaren pidentämiseen ja hallintaan.

Vuonna 2017 Reiman liikevaihto oli noin 112 miljoonaa euroa. Vuodesta 2012 asti vuosittainen volyymimme on ollut kaksinumeroinen. Nykypäivänä 80 % nettoliikevaihdostamme saadaan kansainvälisiltä markkinoilta, joka käsittää yli 70 maata kolmelta mantereelta. Venäjä on suurin markkinamme. Sen jälkeen tulevat Suomi, Norja ja Ruotsi. Pohjois-Amerikan markkinat aukesivat Reimalle ensin Kanadassa vuonna 2016 ja Yhdysvallat syksyllä 2017. Aasian maista Kiina on vahvasti kasvava markkina-alueemme. Reima työllistää yli 400 henkeä, joista noin 200 työskentelee Suomessa. Myyntiyksikkömme sijaitsevat seitsemässä maassa.

Reiman historia on jo pitkä ja juontaa juurensa Kankaanpäähän, täältä voit lukea lisää

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin